Dobbelt diagnose

Omkring dobbelt diagnose

Hos Fonden Botilbudet Græskobbel har mange af vores beboere en eller anden form for dobbelt diagnose. Ofte er det skizofreni kombineret med en personlighedsforstyrrelse som for eksempel borderline. Skizofrenien kan også være kombineret med hjerneskader fra tidligere misbrug og/eller ulykker. Derfor har vi en forståelse for, at ingen af vores patienter er ens. Det betyder, at de skal behandles forskelligt og tages forskellige hensyn til. Derfor sætter vi en ære i at skræddersy vores løsninger til hver enkelt beboer.

Derudover sørger vi for at have klare rammer og fast struktur – særligt når det kommer til beboere med en dobbelt diagnose. Det betyder blandt andet, at intet misbrug, vold eller anden uhensigtsmæssig opførsel tolereres. Kun på den måde kan vi skabe en tryg arbejdsplads og en god trivsel for alle. Desuden er det vigtigt, at vores beboere opholder sig hos os frivilligt.

Et botilbud beliggende i smukke omgivelser

Vi er et botilbud for psykisk syge. Vi har beliggenhed i smukke omgivelser ned til Lillebælt, men har beboere fra hele landet. Vores målgruppe er mennesker mellem 18 og 50 år, der lider af skizofreni, borderline eller har en dobbelt diagnose. Vores målsætning er at hjælpe både den syge og de pårørende til en bedre hverdag.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring og arbejder efter vores tre grundlæggende nøgleord: engagement, trivsel og troværdighed. På den måde mener vi, at vi er med til at give de psykisk syge en ny chance og en mulighed for en god og stabil hverdag.

Hør mere om vores beboere med dobbelt diagnose

Er du interesseret i at vide mere om vores beboere med en dobbelt diagnose eller om vores botilbud, kan du kontakte os på telefon (+45) 64 65 91 23.