Ring til os på:

Paragraf 107/108 og enkeltmandsforanstaltninger

Hos Fonden Botilbudet Græskobbel ved vi, at ingen mennesker er ens, og derfor skræddersyr vi også vores løsninger efter hver enkelt beboer. Vi tilbyder derfor både ophold ved almindelig vilkår under paragraf 107 og som enkeltmandsforanstaltninger, der omfatter samme paragraf. Det betyder, at vi kan tilbyde forskellige løsninger alt efter hvilken situation, den enkelte beboer står i.

​Psykiske sygdomme er meget invaliderende for både den ramte og dem omkring den syge - både fordi sygdommen ikke kan ses, og fordi den ikke umiddelbart kan helbredes. Psykiske lidelser kan især ses på de sociale evner, der ofte nedsættes markant hos den sindslidende. Det betyder også, at det nemmere går udover familie og andre i omgangskredsen.

​At prøve at tage vare på en psykisk syg kan være en uoverskuelig opgave. Derfor kan det være en god idé at overveje et botilbud. Vores botilbud med enkeltmandsforanstaltninger efter paragraf 107 giver hjælp og støtte i omgivelserne, som den psykisk syge har brug for.

​Botilbud efter paragraf 107 hos enkeltmandsforanstaltninger

Hos Fonden Botilbudet Græskobbel er vi et botilbud efter paragraf 107, der målretter sig dem, der har svært ved at begå sig socialt. Det vil i praksis sige mennesker med skizofreni, borderline eller en blanding af begge lidelser.​

Vi bestræber os på at give den slags mennesker de bedst mulige omgivelser, hvorfor vores nøgleord er trivsel, engagement og troværdighed. Med vores botilbud under §107 og som enkeltmandsforanstaltninger sørger vi ikke kun at gøre det nemmere for den syges nærmeste, men også for den sindslidende selv.

​Pr. 1.9.2016 etablerede vi Anneks 1, beliggende 1,5 km fra hovedhuset, som bruges til en enkelt beboer i udslusning.

​Den 1. august 2017 åbnede vi Anneks 2 ca. 2 km fra hovedhuset. Her kan vi tilbyde plads til borgere med særlige behov for støtte. Aktuelt har vi 1 beboer i en enkeltmandsforanstaltning.

​Få mere information om enkeltmandsforanstaltninger

Er du i tvivl om noget, enten omkring §107 eller omkring enkeltmandsforanstaltninger, sidder vi også klar på telefon 28 56 20 03 for at besvare dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig på vores enkeltmandsforanstaltninger.

Kontakt os for mere yderligere information om skizofreni

Kontakt os

Fonden Botilbudet Græskobbel
Græskobbel 19, 6440 Augustenborg
Tlf: 64 65 91 23
Mail: graeskobbel19@gmail.com
CVR: 27842941

Fonden Botilbudet Græskobbel

Vi er et botilbud beliggende i smukke omgivelser ned til Lillebælt. Vores botilbud har en aldersgruppe mellem 18 og 50 år. Vores botilbud arbejder med de dårligst fungerende socialt, hvilket primært er skizofrene, mennesker med sygdommen borderline eller en kombination af begge med en såkaldt dobbelt dianogse.