Målsætningen

Vi vil hjælpe og støtte dem som har brug for det

Der er Fonden Botilbudet Græskobbels mål at skabe et trygt hjem for udsatte sindslidende.

Målsætningen er, i et beskyttet miljø, at skabe en ramme, hvor der kan tilbydes støtte og hjælp til afklaring af muligheder og begrænsninger i forhold til dem selv og deres omgivelser.

Den overordnede målsætning er i den forbindelse, at arbejde mod, at beboerne bliver i stand til, i en eller anden grad at kunne bo i egen bolig, enten i et bofællesskab med mindre grad af støtte end her på Botilbudet Græskobbel, eller i en lejlighed. Formålet med et ophold her, er at arbejde mod, at beboerne skal flytte igen.

Vi tager udgang i den enkelte beboer

Fonden Botilbudet Græskobbel tilbyder ophold, under såvel almindelige vilkår under §107 som enkeltmandsforanstaltninger efter samme paragraf.

Fonden Botilbudet Græskobbel tager udgangspunkt i den enkelte beboer med fokus på behov og ressourcer. Nøgleordene er samarbejde, krav, tillid og tryghed.

Fonden Botilbudet Græskobbel tilstræber størst mulig valgfrihed for beboeren og bakker op om forandring og udvikling.

Fonden Botilbudet Græskobbel fordrer kvalitet via faglighed og engagement. Alle medarbejdere er aktive og har et positivt menneskesyn og deler fælles målsætning.

Altid medarbejdere med den rette kvalitet

Fonden Botilbudet Græskobbel fordrer faglig udvikling af medarbejderne med henblik på kvalitetssikret beboerservice. Samtlige medarbejdere har gennemgået en uddannelse i kognitiv terapi og vi er i færd med at uddanne vores medarbejdere i en coachende tilgang til vore beboere.

Fonden Botilbudet Græskobbel tilstræber et konstruktivt og åbent samarbejde med fondens samarbejdspartnere med gensidig respekt for hinanden som person samt kompetence- og fagområder.

Hos Fonden Botilbuddet Græskobbel har vi egen klinisk diætist, der er specialist i ernæringens betydning for helbred og sygdomsbehandling. Diætisten hjælper med at sammensætte kostplaner, der understøtter sundhed og trivsel for vores beboere.

Vi har en dedikeret kostgruppe og en kostpolitik, der sikrer sunde og nærende måltider i overensstemmelse med de danske retningslinjer for institutionskost. Vi følger også de syv kostråd fra Fødevarestyrelsen for at sikre en balanceret kost.

Derudover har vi ansat en cater, som står for tilberedning og servering af måltiderne. Dette sikrer, at maden ikke kun er sund, men også indbydende og velsmagende. Hos os får beboerne dermed en helhedsorienteret tilgang til ernæring, der fremmer deres fysiske og mentale velvære.